Naša učenka Ajda Sobočan, se je udeležila svetovnega tekmovanja International Brainobrainfest v Dubaju, v hitrem računanju z mentalno aritmetiko, in prejela SREBRNO ODLIČJE. Tekmovalo je 2000 otrok iz 12. držav: Združenih Arabskih Emiratov, Indije, Slovenije, Hrvaške, Makedonije, Bahrajna, Kuvajta, Quatarja, Irske, Omana, Saudske Arabije in Šrilanke. Na Ajdo smo zelo ponosni!

Udeleženci Brainobrainfesta v Dubaju so podirali tudi svetovni Guinessov rekord v »The bigest abacus lessen«, torej v številu otrok, ki so naenkrat računali na abakus. Sodelovalo je 925 otrok (prejšnji rekord je bil postavljen na Kitajskem s 441 otroki).

Brainobrain je prejel tudi nagrado Svetovne organizacije za promocijo kakovosti, za najboljši izobraževalni program za otroke za leto 2017.

Kaj sploh je Brainobrain?

Brainobrain je eden najbolj uspešnih programov, ki že 15 let uspešno spreminja življenja otrok po vsem svetu. Ima več kot 600 uspešnih licenciranih centrov po vsem svetu in okoli 100 tisoč vključenih otrok. Njegov cilj je, da otrok povsem prebudi svojo genialnost in doseže višje življenjske cilje, z uporabo vseh svojih mentalnih sposobnosti.

Dostopnost