Spoštovani,

z velikim veseljem vam sporočamo, da se je več vaših učencev v nedeljo, 9.aprila, v Ljubljani udeležilo 2. nacionalnega tekmovanja Brainobrain, Brainobrainfest 2018, kjer so osvojili:

NINO MUDRIN, najvišjo nagrado, Champion
AJDA SOBOČAN, bronasto priznanje
MIA VIDIC, bronasto priznanje
NENA PREAC, bronasto priznanje

Tekmovalo je 290 otrok iz vse Slovenije . Otroci so tekmovali v računanju in so bili postavljeni pred velik izziv, saj so morali v 3 minutah rešiti čim več računov, tisti iz nižjih stopenj s pomočjo abaka, otroci iz višjih stopenj, pa s pomočjo vizualizacije (abak si predstavljajo v mislih).

Mariborski Brainobrainovci so se odlično odrezali. Osvojili so 11 Champion nagrad , 16 zlatih medalj in 11 srebrnih medalj.

“Tekmovanje je namenjeno predvsem temu, da otroci sami vidijo, kako skozi leto napredujejo. Da vidijo, kako lahko s trudom in osredotočenostjo dosežejo in izboljšajo svoje cilje.,” je o tekmovanju povedal ustanovitelj programa Anand Subramaniam, ki je Slovenijo obiskal zaradi Brainobrainfesta.

Brainobrain v otroku prebuja genija

Tekmovanje brainobrainovcev pa nikakor ni le matematično tekmovanje, prej prikaz osredotočenosti in napredka otrok v programu Brainobrain. Ta skrbi za miselno gimnastiko v najpomembnejših letih razvoja možganov, povečuje možgansko kapaciteto, spodbuja razvoj obeh polovic otrokovih možganov in krepi pomembne življenjske veščine, ki jih večina usvoji šele po končani fakulteti ali nikoli. Metoda Brainobrain je nedavno prejela prestižno nagrado “Best Kids Education Brand Award” za leto 2017.

Na Nina, Ajdo, Mio in Neno smo zelo ponosni.

Dostopnost