Vabilo ZPM:

Zime preteklih let so bile do nas prijazne in večinoma mile. Tudi letošnja zaenkrat ni drugačna. Kljub temu smo se na Zvezi prijatelji mladine Maribor, odločili, da na pustni torek in v centru mesta Maribor, organiziramo že 65. pustno rajanje, da združeni v pustni norčavosti pomagamo priklicati pomlad. Male in velike pustne maske bomo, na Trgu Svobode (Maribor), rajale 13. februarja 2024. Pustni program se bo odvil v dveh časovnih intervalih.

Dopoldanski program, namenjen pustnemu rajanju z najmlajšimi, se bo odvil med 9:30 (pričetek zbiranja) in 11:30 uro. Z nami bodo čarovnik Grega, kurenti Korant kluba Spomin, maskota 65. ZePeeMovega pusta in še marsikaj. Najboljše maske med najboljšimi bomo tudi nagradili. Skupinske maske šol in vrtcev vabimo, da se z izpolnitvijo obrazca, prijavijo na tekmovanje skupinskih mask.

Popoldne, med 15:30 in 18:30 uro, se bomo družile maske vseh starosti. Ob spremljavi pestrega zabavno glasbenega programa, bomo v mestno jedro prepojili s pomladnimi frekvencami. Nismo pa pozabili tudi na bogate nagrade najboljših mask, različnih kategorij. Popoldansko pustno rajanje bodo popestrili DJ Horvat, David Gorinšek, Mojca Frim, Etnografsko društvo Cigani in Kulturno umetniško društvo Študent.

Prisrčno vabljeni, da se nam pridružite.

Dostopnost