Spoštovani,

Mestna občina Maribor organizira Karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja, ki bo potekal v sredo, 13. novembra 2019 od 8. do 19. ure, v Športni dvorani Ljudski vrt »Lukna«, Mladinska ul. 26 v Mariboru.
Prireditev bo potekala v dvorani in na Južni ploščadi stadiona Ljudski vrt. Organizacijo dogodka vodi Urad za kulturo in mladino MOM.

O Kariernem sejmu ste bili starši učencev 8. in 9. razreda že obveščeni na 1. roditeljskem sestanku – več info. je dostopnih tudi v povezavi: https://bit.ly/2MJ2ouL ali na spletni strani MOM http://www.maribor.si/povezava.aspx?id=291&pid=17251.

Na dan sejma, bodo v dopoldanskem času učenci 8. in 9. razreda imeli v šoli najprej delavnice za karierno usmerjanje in nato v v organizaciji šole obiskali sejem. V popoldanskem času je zaželeno, da sejem obiščete starši skupaj s svojimi otroki.

Zapora ceste je predvidena v delu med Strossmayerjevo in Prežihovo ulico.

Pri zapori ceste bodo organizatorji sodelovali s policijo in mestnim redarstvom. Reditelj bo v času pouka dovolil vstop in parkiranje za potrebe OŠ Prežihovega Voranca Maribor.

Barbara Pernarčič, ravnateljica

KARIERNI SEJEM 2019 brosura

Dostopnost